Uspešno završen festival Iluzije slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešno završen festival "Iluzije slobode"

Proteklog vikenda u Novom Bečeju je održan muzičko umetnički festival „Iluzije slobode“ koji je realizovala nezavisna grupa umetnika iz Novog Bečeja, Bečeja i Novog Sada. Festival su pomogli Kancelarija za mlade opštine Novi Bečej, Turistička organizacija opštine Novi Bečej i publika koja je prethodnih meseci svojim donacijama na benefit žurkama, tribinama i koncertima, pružila izuzetno značajnu podršku.

Iako je počelo sa malim zakašnjenjem, prvo festivalsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << veče proteklo je u dobroj atmosferi, a najveće interesovanje su izazvali bendovi Loš Primjer (Hrvatska) i Defenders of the Universe (Nemačka).

Drugog dana veliko interesovanje građana Novog Bečeja, kako onih starijih, tako i najmlađih, privukle su radionice u kojima su svi aktivno učestvovali.

Koncert je krenuo nastupom novobečejskog benda JKMAMKK- a, a zatim su pred publiku izašli Voodoo Healers, DJ & The Wootchyak, Concrete Worms, Bernays Propaganda, Nulla Osta i novosadski Lazarath .

Druge festivalske večeri je teško izdvojiti favorita jer je publika ispratila sve nastupe sa jednakom posvešćenošću.

Organizatori se zahvaljuju na poverenju i podršci svima koji su pomogli realizaciju festivala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.