U ustanovama socijalne zaštite i domovima 521 slučaj Kovida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 15:00

U ustanovama socijalne zaštite i domovima 521 slučaj Kovida

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih prisustvo virusa Kovid 19 potvrđeno je kod 231 korisnika i 290 zaposlenih, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministarstvo navodi da je do sada ukupno izlečeno 5.594 korisnika ustanova socijalne zaštite i 2.677 zaposlenih u tim ustanovama.

Korisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smešteni su u izolaciju.

Zaposleni u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji opasnost da mogu biti potencijalni prenosioci virusa ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Korona u ustanovama socijalne zaštite: U Vojvodini zaraženo 69 korisnika, na nivou Srbije 231 zaraženi

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021

U ustanovama socijalnе zaštitе i domovima za smеštaj odraslih i starih prisustvo virusa Kovid 19 potvrđеno jе kod 231 korisnika i 290 zaposlеnih...Ukupno jе izlеčеno 5.594 korisnika ustanova socijalnе zaštitе i 2.677 zaposlеnih u tim ustanovama, poručuju u Ministarstvu za rad...Korisnici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.