Stephen King prosvjeduje protiv Trumpa nestankom s društvenih mreža

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Nov.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stephen King prosvjeduje protiv Trumpa nestankom s društvenih mreža

ZAGREB - Slavni američki pisac Stephen King, najpoznatiji po svojim horor romanima, zašutio je na društvenim mrežama nakon pobjede Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima.

King je poručio da više neće ništa objavljivati na svojim Facebook i Twitter računima, na kojima je bio vrlo aktivan, pošto njegovi višestruki pozivi da se ne glasa za Trumpa nisu urodili plodom.

"Do daljnjega nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << više preporuka koje knjige čitati, politike, zabavnih fotografija pasa. Gasim se", najavio je King.

Kingov štrajk na društvenim medijima poklopio se s Trumpovom objavom da će biti "vrlo suzdržan" na Twitteru otkako je izabran za predsjendika. A tu je društvenu mrežu obilato koristio u kampanji.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Štrajk

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvorac najboljih horor romana odjavio se sa društvenih mreža zbog Trampa

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2016

Slavni američki pisac Stiven King, najpoznatiji po svojim horor romanima, zašutio je na društvenim mrežama nakon pobjede Donalda Trampa na predsjedničkim izborima...King je poručio da više neće ništa objavljivati na svojim Facebook i Twitter nalozima, na kojima je bio vrlo aktivan, pošto njegovi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.