Stiven King se povlači s društvenih mreža zbog pobede Trampa

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven King se povlači s društvenih mreža zbog pobede Trampa

Slavni američki pisac Stiven King, najpoznatiji po svojim horor romanima, "zaćutao" je na društvenim mrežama nakon pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima.

King je poručio da više neće ništa objavljivati na svojim Fejsbuk i Tviter nalozima pošto njegovi višestruki pozivi da se ne glasa za Trampa nisu urodili plodom.

"Do daljnjega nema više preporuka koje knjige čitati, politike, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zabavnih fotografija pasa. Gasim se", najavio je King koji je bio vrlo aktivan na društvenim mrežama.

Kingov "štrajk" se poklopio s Trampovom objavom da će biti "vrlo suzdržan" na Tviteru nakon što je izabran za predsednika.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori,   Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stephen King prosvjeduje protiv Trumpa nestankom s društvenih mreža

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Nov.2016

ZAGREB - Slavni američki pisac Stephen King, najpoznatiji po svojim horor romanima, zašutio je na društvenim mrežama nakon pobjede Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima...King je poručio da više neće ništa objavljivati na svojim Facebook i Twitter računima, na kojima je bio vrlo aktivan,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.