Izvor: Beta, 29.Jan.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikalci pokušavaju da sačuvaju privilegije

BEOGRAD, 29. januara 2014. (Beta) - Generalni direktor Železnice Srbije Dragoljub Simonović izjavio je u sredu da grupa sindikalnih lidera u tom preduzeću organizovanjem protesta pokušava da sačuva lične privilegije i interese.

"Protest ne najavljuju sindikati, već petnaestak ljudi, sindikalnih lidera, koji imaju tolike beneficije i koji su imali tolike beneficije od ove železnice, da se to kosi sa zdravim razumom. Oni pokušavaju zadnjim trzajima da zaustave ono što ne mogu zaustaviti", >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << rekao je on agenciji Beta.

Po pisanju medija, tri reprezentativna sindikata u Železnici će 6. februara u Beogradu organizovati protest na kojem će jedini zahtev biti smenjivanje generalnog direktora Dragoljuba Simonovića.

Prvi čovek srpske železnice je ocenio da se tu ne radi o radničkom protestu, već o političkom mitingu jer u pozivu na protest "piše da pozivaju mame, tate, dede, babe, unuke da dodju na taj politički miting".

Kako je istakao, svako u toj grupi sindikalaca "ima neku firmu koja za železnicu radi nešto privatno".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Železnice:Neki sindikalci zabrinuti za privilegije

Izvor: Mondo, 29.Jan.2014

Generalni direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović izjavio je danas da grupa sindikalnih lidera u tom preduzeću..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.