POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVA LETELICA SRPSKE AVIO KOMPANIJE: Avion sa Teslinim likom danas sleteo u Beograd (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 15:54

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVA LETELICA SRPSKE AVIO KOMPANIJE: Avion sa Teslinim likom danas sleteo u Beograd (FOTO)

Na beogradski aerodrom sleteo je danas avion sa likom srpskog naučnika Nikole Tesle

Novi avion Er Srbije "Erbas A330", koji će pod imenom i s likom slavnog naučnika Nikole Tesle leteti do Njujorka, stigao je danas u podne na beogradski aerodrom koji nosi njegovo ime.

Novi avion je, nešto pre 12 sati, doleteo iz Holandije i sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", rečeno je iz kompanije, a ranije je saopšteno da je širokotrupni putnički mlaznjak farban osam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, u tri smene, u kojima je bilo angažovano po oko 10 ljudi.

13/03/21, Dedication - Air Serbia dedicates Nikola Tesla with a livery on its latest Airbus A330-200 aircraft (...

Posted by FL360aero on Субота, 13. март 2021.

Kako je navedeno, nije slučajno izabrano da leti baš za Njujork, budući da je Tesla veći deo svog života proveo u tom američkom gradu. I koncept novog jelovnika inspirisan je režimom ishrane Nikole Tesle.

Tako je jelovnik za putnike ekonomske i biznis klase inspirisan detinjstvom slavnog naučnika, zatim njegovim studentskim danima i boravkom u Njujorku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.