SRBI, IZVOLITE! Dok Crna Gora zabranjuje ulazak SRPSKIM TURISTIMA, u Grčkoj su naši građani PRIVILEGOVANI

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 16:02

SRBI, IZVOLITE! Dok Crna Gora zabranjuje ulazak SRPSKIM TURISTIMA, u Grčkoj su naši građani PRIVILEGOVANI

Dok Crna Gora zabranjuje ulazak srpskim turistima na njihov deo Jadrana, u nekim mediteranskim zemljama gosti iz Srbije su privilegovani

Grčki premijer Kirijakis Micotakis je, na olakšanje evropskih kupača, objavio da sezona u ovoj zemlji, koja se prostire na tri prelepa mora, počinje 15. juna. Ali, ova odlična vest nije obradovala za sve turiste.

Srpski turisti mogu da se kupaju u Egejskom moru bez ikakvih prepreka. Našim turstima u Grčkoj neće biti potreban tekst na "kovid 19", niti će ići u karantin.

Za ostale evropske to ne važi, jer Grčka je otvorila granice samo za neke zemlje.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZVO'LTE, SRBI! Grci NAMA neće tražiti POTVRDU na ulasku u zemlju - ENGLEZI BESNI!

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020

Dok Crna Gora zabranjuje ulazak srpskim turistima na njihov deo Jadrana, u nekim mediteranskim zemljama gosti iz Srbije su privilegovani Grčki premijer Kirijakis Micotakis je, na olakšanje evropskih kupača, objavio da sezona u ovoj zemlji, koja se prostire na tri prelepa mora,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.