Rusija pomaže kompanijama sa Kipra

Izvor: B92, 01.Apr.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija pomaže kompanijama sa Kipra

Moskva -- Ruska vlada će pomoći ruskim kompanijama koje posluju na Kipru, ako joj se obrate za pomoć.

Ruskim gradjanima koji imaju račune na Kipru, nije spremna da izadje u susret.

To su drugačija novčana sredstva, a sa nekih računa nisu plaćeni ni porezi, pojasnio je prvi potpredsednik ruske vlade Igor Šuvalov, a prenosi ruska agencija Itar-Tas.

"Žalosno je ako je neko izložen riziku i izgubi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novac u dve najveće kiparske banke, ali ruska vlada ne može ništa učiniti u ovoj situaciji", istakao je Šuvalov.

Ukoliko neko pretrpi ozbiljne gubitke, naročito ako su u pitanju kompanije sa državnim udelom, Rusija je spremna da razmotri situaciju ali ne smatra svojom obavezom da pomaže Republici Kipru, dodao je Šuvalov.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija pomaže kompanijama sa Kipra

Izvor: Capital.ba, 01.Apr.2013

MOSKVA, Ruska vlada će pomoći ruskim kompanijama koje posluju na Kipru, ako joj se obrate za pomoć. Ruskim građanima koji imaju račune na Kipru, nije spremna da izađe u susret. ..

Nastavak na Capital.ba...

Ruska vlada: Pomoć ruskim kompanijama na Cipru, ne pojedincima

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Apr.2013

MOSKVA - "Ukoliko netko pretrpi ozbiljne gubitke, naročito ako su u pitanju kompanije s državnim udjelom, Rusija je spremna razmotriti situaciju ali ne smatra svojom obavezom da pomaže Cipru."

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.