Izvor: EMportal, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primena novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju od 11. decembra (VIDEO)

Pravila novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju počeće da se primenjuju od petka, 11. decembra, najavljeno je danas na sednici Komiteta za kontrolu i bezbednost saobraćaja Ministarstva za infrastrukturu Srbije.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kazneni poeni od 1. januara

Izvor: Danas, 07.Dec.2009

Primena novog Zakona o bezbednosti saobraćaja koja počinje u petak 11. decembra trebalo bi da doprinese da se broj poginulih na srpskim putevima smanji za 50 odsto do 2012. u odnosu na 2001. godinu, kada je poginulo 1.275 osoba, ocenjeno je juče na sednici Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Nastavak na Danas...

Upozorenja za prekršaje po novom Zakonu od 11. decembra, a kazneni poeni od 1. januara

Izvor: AutoBrief.com, 08.Dec.2009, 01:05

Pravila novog Zakona o bezbednosti u saobraćaju počeće da se primenjuju od petka, 11. decembra. Kazneni poeni za prekršaje u saobraćaju davaće se od 1. januara 2010. godine, a do tada će policija ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Primena odredbi Zakona o bezbednosti u saobracaju od 11. decembra

Izvor: Economy.rs, 08.Dec.2009

Ministar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjic izjavio je danas da ce novi Zakon o bezbednosti u saobracaju, koji stupa na snagu 10. decembra, poceti da se primenjuje od petka, 11. decembra.

Nastavak na Economy.rs...

Gubitak „Jata“ 15 miliona evra

Izvor: Kurir, 08.Dec.2009

BEOGRAD - Gubitak „Jat ervejza“ u 2009. godini biće 15 miliona evra, izjavio je juče generalni direktor te aviokompanije Srđan Radovanović. On je na sednici Komiteta za kontrolu i bezbednost saobraćaja Ministarstva za infrastrukturu Srbije kazao da će taj rezultat - znatno manji gubitak od...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.