Pogledajte crtani o životu u paralelnim svemirima (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Apr.2011, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte crtani o životu u paralelnim svemirima (VIDEO)

Na JuTjubu je nedavno objavljen animirani film koji u kratkim crtama predstavlja fiziku paralelnih svemira na kojoj se temelji novi SF triler 'Sours Kod'

U naučno-fantastičnom trileru vojnik kojeg igra američki glumac Džejk Gilenhal vraća se u prošlost da bi zauzeo mesto u telu čoveka ubijenog u terorističkom napadu na čikašku železnicu. Njegova je misija da otkrije ko stoji iza napada.

[imgright=Metalna mreža za čišćenje svemira

Iznajmljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svemirskog broda moguće od 2014.

Virtuelno ostrvo koje donosi zaradu]

Iako se ideja na prvi pogled može činiti prilično neverovatnom, u stvari se temelji na konceptu postojanja mnogostrukih svemira koji u poslednje vreme postaje sve popularniji. O njemu u svojoj poslednjoj knjizi 'Veliki dizajn' progovara i slavni engleski naučnik Stiven Hoking.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.