Izvor: S media, 14.Jun.2013, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne šale se: Traže komunikativnu, talentovanu, maštovitu dvorsku ludu za platu od 1.900 evra

Od svih kandidata se traži da donesu i sviraju pred komisijom tokom intervjua za posao jedan instrument, a takođe su dobro došli i kreativni kostimi, prenosi AP.

Kandidat koji prođe konkurs zarađivaće mesečno od 1.400 do 1.900 evra.

Direktorkla hotela Melani Frenki rekla je da je ideja za ovaj konkurs došla jer gosti hotela treba da se tretiraju kao da su prinčevi i princeze, a da su "dvorske lude luksuz koji kraljevske porodice treba da imaju".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Hotel, koji se nalazi u austrijskoj provinciji Stirija dizajnirao je poznati umetnik Fridensrajh Hundertvaser, a Frenkijeva je rekla da će se dvorska luda uklopiti u taj ambijent.

*Retki ljudi koji ne kriju nikakve velike tajne i čarobne formule: Šta to bogati imaju, a ostali ne?

Izvor: Tanjug foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Traže komunikativnu, talentovanu, maštovitu dvorsku ludu za platu od 1.900 evra

Izvor: Capital.ba, 15.Jun.2013, 07:10

BEČ, Jedan austrijski hotel raspisao je konkurs za posao i traži dvorsku ludu, koja će biti komunikativna, ekstrovertna, muzički nadarena i maštovita. Od svih kandidata se traži da donesu i ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.