Najskuplji novi stanovi u Beogradu, najjeftiniji u Ćupriji

Izvor: S media, 25.Sep.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplji novi stanovi u Beogradu, najjeftiniji u Ćupriji

U prvoj polovini godine najskuplji stanovi u Srbiji bili su u Beogradu, a najjeftiniji u Ćupriji, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku

Najveća prosečna cena stanova u novogradnji, u prvom polugodištu, ugovorena je u Beogradu i to 191.650 dinara za metar kvadaratni, a najniža u Ćupriji, gde je bila 59.196 dinara, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku.

U tom periodu prodato je 14,2 odsto manje novih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stanova, u odnosu na prosečan broj u prvom i drugom polugodištu 2010. godine.

BG: Cene stanova "šiju" region

Stanovi još jeftiniji?

Cene stanova počeće da padaju

Prosečna površina prodatih stanova novogradnje u prvom polugođu iznosi 58 kvadtarnih metara, dok je prošle godine, najveći broj ugovorenih stanova bio manje površine, odnosno 55 kvadratnih metara.

Mali stanovi od 39 kvadrata najviše su traženi u Kragujevcu, a najveći od 71 kvadratni metar u Beogradu i Kraljevu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.