Najava događaja za 25. septembar 2022. godine

Izvor: Capital.ba, 25.Sep.2022, 07:09

Najava događaja za 25. septembar 2022. godine

POLIKASTRO – U 11.00 časova predsjednik Odbora Vlade Republike Srpske za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović prisustvovaće polaganju vijenaca na spomenik Silama saveznicama u okviru obilježavanja proboja Solunskog fronta. FOTO: Capital BANJALUKA – U 11.00 časova generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske Vlado Đajić obratiće se medijima povodom druženja sa roditeljima i mališanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << kojima je u protekle tri godine darovao svoj poslanički honorar. /hol Centralnog medicinskog bloka/ž RIM – Parlamentarni izbori u Italiji. MRKONJIĆ GRAD – U 20.00 časova lider SNSD-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovaće stranačkoj tribini. /Sportska dvorana/ RIBNIK – U 18.00 časova kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović prisustvovaće stranačkoj tribini. /Sportska dvorana u Previji/ NOVO GORAŽDE – U 19.00 časova rukovodstvo SNSD-a prisustvovaće tribini stranke. /fiskulturna sala/ KEŽEVO/BROD/DERVENTA – Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić prisustvovaće tribinama koalicije SP-NDP-SNP: – U 12.00 časova u kino sali Narodnog univerziteta u Kneževu; – U 17.00 časova u sali Skupštine opštine u Brodu; – u 19.00 časova u Centar za kulturu u Derventi. ISTOČNO SARAJEVO – U 19.00 časova centralna tribina DEMOS-a Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo kojoj će prisustvovati i predsjednik ove stranke Nedeljko Čubrilović. /Svadbeni salon “Rodeo”/ ZVORNIK – U 19.00 časova predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić prisustvovaće tribini i promociji kandidata ove stranke za opšte izbore. /Dom omladine/. BRATUNAC – U 19.00 časova stranačka tribina DNS-a, kojoj će prisustvovati kandidati te stranke za srpskog člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić i za predsjednika Republike Srpske Radislav Jovičić. /Sportska dvorana/ ISTOČNO SARAJEVO – U 20.00 časova tribina SDS-a kojoj će prisustvovali kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović i potpredsjednik PDP-a kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić. /sportska dvorana u Kasindolu/ BANJALUKA – U 10.30 časova konferencija za novinare kandidata SPS-a za predsjednika Republike Srpske Neđe Đurića o položaju mladih u Srpskoj. /prostorije stranke/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare predsjednika PDP-a Branislav Borenović. /Centrala PDP-a, Prvog krajiškog korpusa 130/ Чланак Najava događaja za 25. septembar 2022. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đajić: Cilj - promocija nataliteta

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2022

BANJALUKA - Predsjednik Fondacije "Djeca nam se rađala" Vlado Đajić organizovao je danas u Banjaluci druženje sa roditeljima i djecom koja su u protekle tri godine rođene na njegov rođendan, 4. oktobra, i koju je darivao sa po 100 KM od svog poslaničkog dodatka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.