LEPA VEST ZA PENZIONERE: Besplatno putovanje u banje, ovo su uslovi koje morate da ispunite

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 16:28

LEPA VEST ZA PENZIONERE: Besplatno putovanje u banje, ovo su uslovi koje morate da ispunite

Prijave počinju sutra i traju do kraja maja.

Penzioneri koji imaju penziju do 29.378 dinara, koliko iznosi prosečan ček u Srbiji, od sutra do 31. maja mogu da konkurišu za besplatnu rehabilitaciju u banjama.

Pravo na besplatnu rehabilitaciju u zdravstveno-stacionarnim ustanovama i banjsko-klimatskim lečilištima, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija, koji imaju prebivalište u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pravo da se jave na oglas imaju i korisnici penzija koji su to pravo ostvarili primenom domaćih propisa i koji primaju penziju iz inostranstva, pod uslovom da zbir njihovih čekova ne prelazi prosek.        

Prijave se podnose udruženjima, odnosno odborima korisnika penzija sa područja filijale Fonda na kojoj korisnik ima prebivalište, a korisnici sa Kosova i Metohije prijavljuju se najbližoj filijali Fonda prema mestu prebivališta.

Na rang listu korisnika koji ispunjavaju uslove za upućivanje na rehabilitaciju može se podneti prigovor nadležnoj komisiji u roku od pet radnih dana od dana njenog objavljivanja.  

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.