Konjufca u SB UN: Dačić vara sagovornike da se dijalog između dve zemlje odnosi na status

Izvor: Danas, 24.Apr.2020, 18:40

Konjufca u SB UN: Dačić vara sagovornike da se dijalog između dve zemlje odnosi na status

Ministar spoljnih poslova Kosova Glauk Konjufca izjavioje danas na video-sednici Saveta bezbednosti UN da ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić vara svoje sagovornike iz zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova, ali i druge, tvrdeći da je dijalog Srbije i Kosova o statusu i državnosti Kosova.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Konjufca: Srbija da obustavi kampanju povlačenja priznanja; Dačić: Najpre da vi prekinete sa lobiranjem VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2020

Mnistar spoljnih poslova prištinske vlade pozvao je Srbiju na sednici Saveta bezbednosti UN da obustavi kampanju povlačenja priznanja tzv. Kosova..Konjufca je pozvao Srbiju da poštuje stav Međunarodnog suda pravde, čiji stav o legalnosti Kosova je upravo Beograd tražio i - dobio..."Dijalog sa Srbijom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.