Ikarbus isporučio osam novih autobusa

Izvor: S media, 17.Nov.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ikarbus isporučio osam novih autobusa

Kompanija "Ikarbus" predala je danas osam novih autobusa sa "euro 4" motorom koje je napravila za potrebe prevoznike ``Veolia Transport Litas" što je prva isporuka autobusa nakon dogovora ove dve kompanije koji je potpisan 7. aprila ove godine.

U narednih nekoliko dana trebalo bi da stignu još dva nova autobusa koliko je i bilo predvidjeno prvim dogovorom o isporuci, a novi autobusi prevoziće gradjane Braničevskog okruga.

Predstavnik kompanije "Veolia transport >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbija" Klaes Gothold rekao je da se planira nastavak saradnje sa "Ikarbusom" i da je taj prevoznik naručio još 12 autobusa sa "euro 5" motorom koji se već prave i biće isporučeni u aprilu 2011. godine.

Holandski VDL kupuje Ikarbus

On je rekao da će ovi autobusi pomoći da se postigne tehnološki nivo u floti kompanije Veolia sa ekološki bezbednim motorima.

Vršilac dužnosti direktora "Ikarbusa" Aleksandar Vićentić izrazio je zadovoljstvo što je kompanija "Veolia" nastavila saradnju sa ovom srpskom kompanijom navodeći da je današnja predaja autobusa opravdala poverenje koje su čelnici ``Veolie`` ukazali.

Dogovorom u aprilu ove godine definsana je prodaja 15 vozila uz subvenciju države od 20 odsto i obavezu "Ikarbusa" da isporuči dodatnih sedam vozila na osnovu ugovora iz 2009. godine.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ikarbus isporučio osam novih autobusa

Izvor: Blic, 17.Nov.2010

Kompanija “Ikarbus” predala je danas osam novih autobusa sa “euro 4” motorom koje je napravila za potrebe prevoznika “Veolia Transport Litas” što je prva isporuka autobusa nakon dogovora ove dve kompanije koji je potpisan 7. aprila ove godine. ..U narednih nekoliko dana trebalo bi da stignu...

Nastavak na Blic...

Za Beograd i Požarevac 22 autobusa

Izvor: Danas, 17.Nov.2010

Građani Požarevca, Braničevskog okruga i nekoliko mesta u borskom i pomoravskom okrugu, uskoro će moći da se voze sa osam najnovijih autobusa, opremljenih motorima „evro4“ standarda, koje je požarevačkom prevozniku Veolia Transport Litas, isporučila fabrika Ikarbus.

Nastavak na Danas...

Veoliji osam Ikarbus autobusa

Izvor: B92, 18.Nov.2010, 10:50

Beograd -- Beogradska fabrika autobusa Ikarbus isporučila je osam gradskih autobusa autoprevozniku Veolija transport Litas iz Požarevca...Kako je rečeno na uručivanju ključeva, još dva autobusa biće isporučena za nekoliko dana požarevačkom prevozniku, a planirano je da se u aprilu 2011. godine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.