I Gugl produžio rad od kuće do kraja godine

Izvor: Capital.ba, 09.Maj.2020, 15:38

I Gugl produžio rad od kuće do kraja godine

NJUJORK, Osim Fejsbuka i Gugl je najavio da će njegovi zaposleni koji rade od kuće zbog pandemije korona virusa, moći da nastave s takvim radom do kraja godine.   Tehnološki gigant najavio je skoro otvaranje svojih kancelarija, ali i da će zaposlenima omogućiti veću fleksibilnost kada je riječ o načinu rada. Gugl je prvobitno saopštio da će raditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << od kuće do 1. juna, a sada je produžio takav rad za još sedam mjeseci. Fejsbuk navodi da kancelarije otvara 6. jula, ali da će većina onih koji mogu da rade od kuće moći tako da rade do kraja godine, prenosi BBC. Чланак I Gugl produžio rad od kuće do kraja godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Neće u kancelarije do kraja godine: Gugl produžio rad od kuće

Izvor: B92, 09.Maj.2020

Mauntin vju -- Kompanija Gugl najavila je da će zaposleni koji rade od kuće zbog pandemije koronavirusa moći da nastave s takvim radom do kraja godine...Kompanija je saopštila da će otvoriti kancelarije, ali će zaposlenima omogućiti fleksibilnost u načinu rada...Prvobitni plan Gugla bio je da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.