Neće u kancelarije do kraja godine: Gugl produžio rad od kuće

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 16:32

Neće u kancelarije do kraja godine: Gugl produžio rad od kuće

Mauntin vju -- Kompanija Gugl najavila je da će zaposleni koji rade od kuće zbog pandemije koronavirusa moći da nastave s takvim radom do kraja godine.

Kompanija je saopštila da će otvoriti kancelarije, ali će zaposlenima omogućiti fleksibilnost u načinu rada.

Prvobitni plan Gugla bio je da rad od kuće traje do 1. juna, ali je izvršni direktor Sundar Pičaj zaposlenima rekao da će kod kuće ostati do kraja godine.

On je naveo da će se zaposleni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čiji rad zahteva fizički boravak u kancelariji vratiti u junu ili julu ali uz povećane mere predostrožnosti.

Gugl je zaposlenima naložio da rade od kuće još početkom marta, u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Vesti o nastavku rada kod kuće prvobitno je saopštio Fejsbuk, a pretpostavka je da neće biti jedini i da će i druge tehnološke kompanije slediti primer dva giganta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.