Holivudski etički haker po prvi puta u Hrvatskoj: Koliko ste sigurni?

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Mar.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski etički haker po prvi puta u Hrvatskoj: Koliko ste sigurni?

ZAGREB - ''The Ethical Hacker'' je zvučni alter ego koji stoji kao stručni konzultant iza serije Mr. Robot te filmova Snowden i Nerve.

Riječ je o Ralphu Echemendiji, svjetski renomiranom stručnjaku za cyber sigurnost, koji će gostovati na Danima komunikacija u Rovinju.

Iza Ralpha stoji više od 20 godina karijere edukatora za hakiranje i sigurnost timova: US Marine Corps, NASA, Google, Microsoft, Oracle, AMEX, Intel, Boeing, Symantec i IBM.

Nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << su u javnost pušteni materijali s Eminemova nadolazećeg albuma Ralph je kontaktiran da otkrije tko je to učinio, što je njegovu karijeru odvelo u smjeru glazbene i hollywoodske industrije sa čijim liderima radi na razvoju novih tehnologija u zaštiti konzumenata na virtualnoj platformi.

Vođen pitanjem "How Safe Are We?" (Koliko smo sigurni?) na nadolazećim 'Danima komunikacija' govorit će o hakiranju kao kreativnom procesu, krađi identiteta, prodaji podataka, lažnim vijestima vijesti i ranjivosti kriptovaluta.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.