Grčka od sutra zatvara granice za državljane Srbije

Izvor: Capital.ba, 05.Jul.2020, 13:02

Grčka od sutra zatvara granice za državljane Srbije

BEOGRAD, Grčka od sutra /6.jula/ ujutru u 6 .00 sati zatvara granice za državljane Srbije, potvrdio je za televiziju “N1” ministar trgovine, telekomunikacija i turizma Rasim Ljajić.   Grčka je donijela ovu odluku zbog epidemiološke situacije u Srbiji i velikog broja testiranih ljudi iz Srbije u Grčkoj koji su pozitivni. Kako pomenuta televizija javlja, turistima iz Srbije koji se trenutno nalaze u Grčkoj omogućeno je da završe svoje aranžmane. N1 Чланак Grčka od sutra zatvara granice za državljane Srbije се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GRCI DONELI KONAČNU ODLUKU: Poznato do kada srpski turisti neće moći da uđu u zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020

Republika Grčka odlučila je da zbog epidemiološke situacije zatvori granice za prijem srpskih turista, a zabrana će važiti od sutra u 6 ujutru, pa sve do 15. jula...- Na osnovu analize epidemioloških podataka odlučeno je da se obustavi pristup državaljana Srbije Grčkoj sa svih tačaka ulazaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.