Eduardo, Mandžukić, Butina i Kelava svjedoče protiv Mamića

Izvor: SEEbiz.eu, 07.Jul.2015, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eduardo, Mandžukić, Butina i Kelava svjedoče protiv Mamića

ZAGREB - Osim Luke Modrića i Dejana Lovrena za koje Uskok sumnja da su bili "sredstvo" preko kojih je iz NK Dinama izvučeno oko 80 milijuna, Uskok navodno tijekom istrage želi zbog raznih oklonosti ispitati niz poznatih hrvatskih nogometaša, ali i djelatnika kluba.

Eduardo, Mandžukić, Butina i Kelava svjedoče protiv MamićaTako bi se pred kamerama Uskoka mogli naći i bivši hrvatski reprezentativac Eduardo Da Silva koji je protiv Mamića pokrenuo proces upravo zbog odredbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ugovora prema kojemu mu doživotno mora isplaćivati pola zarade. No, navodno bi poziva za svjedoke mogli dobiti i Mario Mandžukić, Ivan Kelava, Slaven Lalić, Tomislav Butina, Dino Drpić i mnogi drugi koji su u jednom djelu života igrali za NK Dinamo.

Osim njih Uskok navodno zanimaju i iskazi bivših legenda "modrih", Vlade Kasala i Štefa Deverića, predsjednika Mirka Barišića, bivšega trenera Branka Ivankovića i mnogih drugih.

No, usprkos navodno velikom broju potencijalnih svjedoka, za sada ih je kao onih zbog kojih je Uskok predložio određivanje istražnoga zatvora tek nekoliko desetaka, a onih koje je i sud takvima ocijenio još i manje. U ponedjeljak ujutro nitko od osumnjičenika još navodno nije podnio žalbe na rješenje o određivanju istražnoga zatvora, no svi branitelji s kojima smo razgovarali rekli su da će to učiniti vrlo brzo.

Također, ubrzo bi mogle uslijediti i žalbe na rješenje o provođenju istrage, piše Jutarnji list.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.