Dovešćemo investitore u Bujanovačku banju

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 17:36

"Dovešćemo investitore u Bujanovačku banju"

Beograd -- Predsednik Sbrije Aleksandar Vučić danas se obratio poslanicima u Skupštini Srbije.

Tom prilikom govorio je o ulaganjima na jugu Srbije, i rekao da će se država boriti da dovede investitora u Bujanovačku banju.

On je naveo i da je ključno pitanje posle rešavanja problema Vranjske banje - Bujanovačka banja, koja je veoma važna, dodajući da su za Sijarinsku banju češki investitori pokazali interesovanje.

"Borićemo se za dolazak investitora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Bujanovačku banju, kao i za Gumaplastiku. Spremni smo, da ne bude da radimo samo za istočni, gde većinski žive Srbi, da radimo u zapadnom delu opštine Bujanovac, bez obzira što su Srbi izbačeni iz lokalne vlasti i da im se uskraćuju prava. Mi ćemo pokušati da podignemo vaše poverenje u nas našim odgovornim ponašanjem, a da ćete vi promeniti pristup prema Srbima i predstavnicima vlasti", rekao je Vučić.

Dodao je i da se nada da će se pronaći neki makedonski investitor koji bi mogao da uloži u Vranje i Kumanovo, te da veruje da bi u budućnosti to mogle da budu dobre vesti.

Vučić je time odgovorio na izlaganje poslanice "Ujedinjene doline - SDA Sandžaka" Nadije Bećiri iz Bujanovca, koja se obratila na albanskom jeziku, a govorila o nestalima, problemu priznavanja diploma sa tzv. Kosova i potrebi za dodatnim ulaganjima u Medveđi, Preševu i Bujanovcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić o jugu Srbije: Dovešćemo investitore u Bujanovačku banju

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jun.2021, 09:57

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, na obraćanju poslanicima u Skupštini Srbije, govorio o ulaganjima na jugu Srbije, i rekao da će se država boriti da dovede investitora u Bujanovačku banju. On je naveo i da je ključno pitanje posle rešavanja problema Vranjske banje - Bujanovačka banja,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.