Izvor: Blic, 06.Feb.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BIČE JOŠ GORE" Stanivuković tvrdi da su vaspitani samo oni koji ĆUTE I POKORE SE

Pre pet godina sam znao da će mi se sve ovo dešavati i znam da će biti još gore. Znam kakva je moja vizija i kakve radikalne reforme želim doneti ovoj zemlji. Ja danas kažem da sam spreman, nebitno što imam 25 godina, rekao je za N1 funkcioner PDP i najmlađi poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, Draško Stanivuković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jerkov: O hapšenjima i represiji u Banjaluci obavestiću komitet u Ženevi

Izvor: Danas, 07.Feb.2019, 15:09

Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković sastao se danas u Banjaluci sa poslanicima u Narodnoj skupštini Srbije Aleksandrom Jerkov, Balšom Božovićem i Majom Videnović, sa kojima je razgovarao o poslednjim hapšenjima narodnih poslanika...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.