Izvor: EMportal, 01.Avg.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija štiti lica koja prijave sumnju na korupciju

Agencija za borbu protiv korupcije pružaće zaštitu licu koje prijavi sumnju na korupciju u organu javne vlasti u kome radi, ukoliko uz prijavu podnese i zahtev za zaštitu, utvrđeno je Pravilnikom koji je objavljen u najnovijem "Službenom glasniku".

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agencija štiti one koji prijave korupciju

Izvor: Blic, 01.Avg.2011

Agencija za borbu protiv korupcije pružaće zaštitu licu koje prijavi sumnju na korupciju u organu javne vlasti u kome radi, ukoliko uz prijavu podnese i zahtev za zaštitu, utvrđeno je Pravilnikom koji je objavljen u najnovijem "Službenom glasniku". ..Pravilnik o zaštiti lica koje prijavi sumnju...

Nastavak na Blic...

Zaštita lica koja prijave sumnju na korupciju

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Avg.2011, 14:35

BEOGRAD - Pravilnik o zaštiti lica koje prijavi sumnju na korupciju treba da stupi na snagu 6. avgusta od kada će zaposleni u javnom sektoru, uz prijavu sumnje na korupciju, moći da popune i zahtev za zaštitu.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.