Građani neće biti isključeni ako ne plate račune VIDEO

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 11:35

"Građani neće biti isključeni ako ne plate račune" VIDEO

Beograd -- Elektoroprivreda Srbije (EPS) u cilju smanjenja kontakata zamolila je građane koji žive u kućama da sami očitaju brojila.

Šta ako građani nisu očitali brojila zaključno sa 1. aprilom i da li mogu da uđu u crvenu zonu?

Predsednik nadzornog odbora EPS-a Branko Kovačević rekao je da će sva brojila biti očitana, ali da građani neće biti isključeni tokom vanrednog stanja ako ne plaćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << račune.

Dodao je da građani, ukoliko to do sada nisu uradili, mogu da očitaju brojila pa da telefonom obaveste nadležne, ako nisu u mogućnosti elektronskim putem.

"Zbog vanrendog stanja mogu da ne plate račune, ali će potrošnja da se evidentira i kada se završi vanredno stanje dug će se plaćati na odloženo ili na rate", rekao je Kovačević.

Kako je rekao, građanima se neće isključti struja i neće biti zateznih kamata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.