Zvezde elektro muzike stižu na Egzit

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde elektro muzike stižu na Egzit

NOVI SAD - Ljubitelji elektronske scene uživaće u nastupima di-džejeva iz regiona i sveta na stejdžu “Happynovisad” na predstojećem festivalu Egzit koji će trajati od 7. do 10 jula na novosadskoj tvrđavi.

Preme rečima programskog menadžera ove bine Bojana Čizmića, organizatori su i ove godine vredno radili da bi predstavili trenutno najuticajnije izvođače elektronske andergraund scene.

Tako će pored di-džej i live performera iz Bugarske Strahila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Velčeva, koji nastupa pod pseudonimom KiNK, u četvrtak nastupiti i producent Kozmin Nikolae a.k.a. Cosmin Trg iz Rumunije.

Petak je rezervisan za goste iz Engleske "Swamp 81” kojim upravlja Loefah, jedan od najuticajnijih dubstep izvođača i poglavica „Swamp 81" plemena. Publici će se predstaviti i Boddika, kao i di-džej Oneman, za koga kažu da je uspeo ponovo da izmisli old school garage.

Za dobru atmosferu na stejdžu "Happynovisad” u subotu biće zadužen di-džej Girl Unit, dok će u nedelju posetioce razdrmati Nosaj Thing i Photek.

Povezane vesti: „Digitalism“ na „Egzitu“ Karl Kreg na Dens areni Legendarni Nik Kejv svira na "Egzitu" "Portishead" na "Egzitu" „Egzit“ daje stipendije studentima

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.