Zoran Jagodić Rule Biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Jagodić Rule Biografija

Zoran Jagodić Rule je poznat kao klavijaturista Džeja Ramadanovskog, ali i kao njegov blizak prijatelj i dugogodišnji saradnik. Učesnik rijalitija Farma. Pored toga, Rule se oprobao i kao pevač, iza sebe ima brojne singlove, a neki od najpoznatijih su “Šljivovica, Prvi poljubac, Opet sam onaj stari”.

Nastupao je na festivalu Moravski biseri 2011. godine gde se predstavio sa pesmom “Drugi pije moje vino”. Široj javnost je postao poznat nakon ogromnog uspeha >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << singla “Zek Zek Dadumle” koji je na jutjubu pregledan preko 15.000.000 puta

Poznati.info/Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.