Žestoke pripreme za koncert Džej Lo

Izvor: Poznati.info, 14.Nov.2012, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoke pripreme za koncert Džej Lo

Konferencija i koktel povodom koncerta Dženifer Lopez 20. novembra u ”Areni”. Ognjen Amidžić putuje u Istambul da uradi intervju

PRIPREME za spektakularni koncert Dženifer Lopez 20. novembra u “Kombank areni”, uveliko su se zahuktale, a tim povodom su u beogradskom kafiću “Moda” priređeni konferencija za novinare i koktel. Organizator ovog spektakla, “Skaj mjuzik”, saopštio je da je ostalo još malo karata u prodaji za dolazak svetske pop dive u srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << prestonicu.

Konferenciji je prisustvovao i Ognjen Amidžić, koji je u utorak otputovao u Istanbul, gde će uraditi ekskluzivni intervju sa slavnom pevačicom i glumicom. Popularni TV voditelj je u šaljivom stilu istakao da “uvežbava” engleski jezik i da je potpuno spreman da “propita” svetsku zvezdu, kao i to da je za Džej Lo spremio koreografiju, samo je pitanje da li će ona imati vremena da to vidi.

- Spremio sam mnogo pitanja za Dženifer, ali ne znam da li ću imati dovoljno vremena da je pitam sve što sam želeo – rekao je Ognjen Amidžić. – Nije bilo nikakvih posebnih priprema, jer se ovim poslom bavim dugo i dobro sam upoznat sa karijerom Dženifer Lopez. Mislim da u našu zemlju nije dolazila veća zvezda, niko ko je u takvom fokusu kao Džej Lo. Ona spada u pet najpopularnijih ličnosti iz sveta šou-biznisa.

U čast dolaska Dženifer Lopez u Beograd, točio se “gorki list”, a u centru pažnje bio je vlasnik “Mode” Milan Popović. Srpski “kralj bakra” bio je izuzetno raspoložen, ćaskao je sa prijateljima i ljubazno pozirao fotoreporterima, ali o svojoj bivšoj verenici Severini Vučković i trenutnom emotivnom statusu nije želeo da kaže ni reč.

U ISTANBUL SA SUPRUGOM

OGNJEN Amidžić je u Istanbul otputovao sa suprugom – manekenkom Danijelom Dimitrovskom, a na pitanje da li se ona plašila da ga pusti da ide sam, Ognjen nam je odgovorio:

- Ne, pozvali su nas prijatelji. U Istanbulu ćemo biti dva i po dana, očekuje me mnogo obaveza, ali se nadam da ću moći sve da uklopim i da ćemo Danijela i ja imati vremena i da se prošetamo gradom. Budući da sam studirao istoriju, voleo bih mnogo toga da vidim u Istanbulu, ali mislim da bi mi za to bilo potrebno mesec dana. Nadam se da ću uspeti da uradim intervju i sa Mustafom Sandalom, kao i priču o tome kako izgleda život njegove supruge Emine u Istanbulu.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danijela: Ognjene, nećeš ti meni sam kod Dženifer Lopez

Izvor: Kurir, 14.Nov.2012

Amidžić juče otputovao u Istanbul, gde će uraditi ekskluzivni intervju sa pevačicom, ali je i supruga morala da krene s njim..Ni u ludilu ga ne pušta samog...Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela kao da su vezani pupčanom vrpcom. On je juče otputovao u Istanbul, gde će uraditi ekskluzivni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.