Više od 10 izvođača u mističnoj vili u centru grada

Izvor: Prva.rs, 21.Dec.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 10 izvođača u mističnoj vili u centru grada

Zakoračite u novu godinu uz Idu Prester, Tijanu T i Kristijana Molnara
Ida Prester, frontmenka kontraverznog elektro benda Lollobrigida i poznata pod pseudonimom Frau Casio, u novogodišnjoj noći će se oprobati kao di-džej i u Novu godinu nas uvesti uz specijalan DJ set. U okviru trosatnog seta nastupiće i Kristijan Molnar, jedan od najtraženijih beogradski di-džejeva, kao i Tijana T i DJ Iguman.
Beogradski Beyond >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << House Crew i Peđa Todorović na Mars Stage-u

Na Mars Stage-u u Novu godinu će vas uvesti članovi beogradske Beyond House ekipe Nikola Vemić, DJ Doo, kao i Ali Guney, najmlađi član ovog elektro sastava. Iako je tursku hranu i DJ pult pre nekoliko godina zamenio beogradskim, Guney je uvek ostao veran svom jedinstvom muzičkom stilu koji će vas naterati da đuskate i u najluđoj noći. Uz BH trojac nastupiće i di-džej Peđa Todorović.
ZLA ZLA SHTEK vam predstavlja ZLA sobu

Osim specijalnog nastupa Ide Prester, u ZLA zobi nas čeka jedinstven audio-vizuelni performans koji će izvesti dvojac Vivre Sa Vie i Kud Sestre uz posebne kostime i koreografiju, kao i mešavinu indi pop i nju rejv zvuka.
Ulaznice za najluđu novogodišnju noć koštaju 1.799 RSD, a u cenu su uključena i dva pića po izboru. Karte se mogu kupiti u svim WIN WIN radnjama, ZLA ZLA shteku, svim “Kafeterija” objektima u Beogradu, DD Tickets-u (Strahinjića Bana 22) ili online na www.ddtickets.rs.
Za više informacija posetite Venus & Mars zvaničnu facebook stranicu ili pogledajte event klikom OVDE.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.