Već ga smatraju remek-delom: Pogledajte trejler za film Openhajmer VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 16:03

Već ga smatraju remek-delom: Pogledajte trejler za film "Openhajmer" VIDEO

Objavljena je kompilacija ključnih scena Openhajmera, jednog od najiščekivanijih filmova godine, koji su kritičari već proglasili remek-delom.

Ovaj trosatni film istražuje lik i delo Džeja Roberta Openhajmera, takozvanog oca atomske bombe, a petominutna kompilacija daje prvi pogled na film koji stiže u bioskope za manje od nedelju dana.

"Opening Look” prikazuje napetu trku američke vlade u stvaranju oružja za masovno uništenje pred nacistima, a u petominutnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << montaži prikazuje naučnike, ali i bol i paranoju koja okružuje konstrukciju uređaja koji bi mogao uništi tisvet.

Film je zasnovan na knjizi Kai Bird i Martina J. Šervina, nagrađenoj Pulicerovom nagradom. Film je režirao Kristofer Nolan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte trejler za film "Openhajmer"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2023, 08:43

Objavljena je kompilacija ključnih scena Openhajmera, jednog od najiščekivanijih filmova godine, koji su kritičari već proglasili remek-djelom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.