Uspon Skajvokera – kraj sage sve bliži, emitovan finalni trejler (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uspon Skajvokera" – kraj sage sve bliži, emitovan finalni trejler (VIDEO)

Saga o Skajvokerima, koja je počela pre 40 godina u četvrtoj epizodi Zvezdanih ratova bliži se kraju, a finalni trejler za poslednji deo "Zvezdanih ratova: Uspon Skajvokera" ukazuje na to da će kraj biti epskih razmera.

Uspon Skajvokera, u kojem će se odigrati konačni obračun Prvog reda i Otpora, trebalo bi da zaokruži čitavu priči i da joj smisleni kraj.

"Ušli smo u čitav projekat (poslednje tri epizode) znajući da mora da postoji kraj. Ne šalimo se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << time", rekao je režiser Džej Džej Abrams.

Uspon Skajvokera prati događaje godinu dana posle Poslednjeg džedaja. Kajlo Ren i Rej se pripremaju za poslednji duel, dok se drugi junaci, uključujući Poa Damerona, Fina i BB8 obračunavaju sa drugim snagama Prvog reda.

Poslednji deo sage obeležiće i povratak nekih kultnih likova, poput imperatora Palpatina i Lenda Kalrisijana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.