Upoznali se na Tinderu, onda su otišli na zajedničko putovanje: Na aerodromu ih je sačekala trudnica

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 08:20

Upoznali se na Tinderu, onda su otišli na zajedničko putovanje: Na aerodromu ih je sačekala trudnica

Ako ste ikada instalirali aplikaciju Tinder i tamo pronašli osobu koja vam se odmah dopala, onda znate kako vam se neko ponekad može činiti ‘predobar da bi bio istinit‘. Upravo to se dogodilo Medlin Džej iz Šefilda, koja je na toj aplikaciji pronašla Džejsonu u decembru prošle godine. Razmenili su nekoliko poruka, odmah ‘kliknuli‘, ali trebalo im je gotovo mesec dana dok nisu dogovorili prvi susret uživo.

22-godišnja Medlin mislila je da je Džejson idealan muškarav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer su se oko svega slagali i imali slične stavove, a čak su došli i do razgovora o deci i planovima za budućnost.

Priznala je da je čak u jednom trenutku pomislila kako je on ‘materijal za brak‘, a njih su dvoje odlučili da rezervišu smeštaj u Španiji u martu ove godine i da odu na zajedničko putovanje.

Kada su se vratili sa svog romantičnog putovanja, imali su šta da vide, a i da čuju. Na aerodromu ih je dočekala trudna žena koja je tvrdila da je Džejsonova devojka! Devojka je tada otkrila Medlin da su joj ostale još samo dve nedelje do porođaja, a otac je nitko drugi nego Džejson.

Da stvar bude gora, s njom su u pratnji došli i njeni roditelji, koji su se ‘kamerama unosili Džejsonu u lice‘ i vikali na Medlin. Trudnica je kasnije otkrila Medlin da je njen ‘savršeni muškarac‘ lagao i o svom imenu i o godinama. Njoj je naime rekao da ima 32, a zapravo ima 37 godina. Takođe joj je rekla da je s njim već četiri godine u vezi i da ju je tokom veze već ranije prevario s četiri žene, a da je poznat i po svojoj prošlosti u kojoj je voleo da zavodi mlađe djevojke.

Medlin je takođe otkrila da Džejson ima još jednog sina kojeg je držao u tajnosti. Ona čak tvrdi da je dve nedelje pre njihovog putovanja sanjala da je Džejson dobio decu, ali kad mu je to rekla, on se samo ‘nasmejao‘.

Na kraju je priznala da je Džejson bio njen prvi momak s Tindera i da ju je to iskustvo s njim toliko pogodilo da je odlučila zauvek izbriše tu aplikaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.