UKLONJEN DOKAZ: Di-džej uništio snimak Dunjićevog ubistva!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jan.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLONJEN DOKAZ: Di-džej uništio snimak Dunjićevog ubistva!

Marko G. rekao da su mu menadžeri splava posle ubistva Velibora Dunjića tražili da obriše snimak s kamera. Marko je razmontirao uređaj za snimanje i jedan njegov deo polomio, a drugi je odneo kući i kasnije ga dao poilciji

Marko G. (32), koji je u noći ubistva Velibora Dunjića puštao muziku na beogradskom splavu „Džimis“, priznao je juče da je uništio snimke likvidacije vođe Zvezdinih navijača ispred tog splava.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on se >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sumnjiči da je ubici Vladimiru Đuroviću, koji je i dalje u bekstvu, pomogao posle izvršenog zločina. Za isto krivično delo sumnjiči se i radnik obezbeđenja splava Aleksandar Đ. (38), kome je određen pritvor do 30 dana.

Strahuje za bezbednost

Dvojica osumnjičenih, kako Kurir nezvanično saznaje, priznala su svoju ulogu u zločinu, a di-džej je posle saslušanja pušten na slobodu.

- On je potvrdio da je te noći radio i da su mu, pošto je svirka završena, menadžer i još nekoliko kolega sa splava zatražili da obriše snimak sa sigurnosnih kamera. Nije uspeo u tome jer je bila potrebna šifra, koju nije znao, pa su mu naredili da razmontira uređaj za snimanje - kaže izvor Kurira.

Marko G., kako navodi, potvrdio je da je razmontirao uređaj i jedan njegov deo polomio, a drugi odneo kući. Deo koji je ostao čitav, a reč je o hard-disku, navodno mu je oduzela policija.

Njegov kolega sa splava Aleksandar Đ. kobne noći bio je u obezbeđenju splava.

- Aleksandar Đ. veoma je uplašen. Posle privođenja rekao je da strahuje za svoju bezbednost, ali pre svega bezbednost supruge i deteta. U teškom je psihičkom stanju i nekoliko puta je ponovio da se kaje zbog toga što je pištolj iz kojeg je Dunjić ubijen bacio u reku. Naveo je i da nije u kontaktu sa odbeglim ubicom, kao i da ne zna gde se krije - kaže izvor iz istrage.

Tragovi na pištolju

Na pištolju, koji je pronađen nekoliko dana posle zločina, otkriveni su i njegovi biološki tragovi.

- Nisam nikoga ubio. Ne znam ko je to uradio, ja to nisam video - rekao je navodno.

Suočen s dokazima, međutim, kako izvor Kurira navodi, Aleksandar Đ. priznao je da mu je osumnjičeni za ubistvo, posle pucnjave koju je čuo, naredio da baci pištolj.

Rekao je da se uplašio i da je tad pištolj bacio u reku - kaže izvor iz istrage.

Izvor: kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.