Izvor: Press, 04.Jan.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U DUGOVIMA SI, KORISTIŠ MILJANU, LAŽEŠ DA SI DI-DŽEJ: Ša raskrinkao Zolu, Kulićeva nije mogla da veruje šta čuje! (VIDEO)

Otkrio je sve što zna.
Zadrugari su ove večeri sa voditeljom Milanom Miloševićem vršili pretres svih dešavanja koja su obeležila nedelju za nama. U prethodnih sedam dana desili su se raskidi, nove ljubavi i sukobi, a ukućani su poslednjeg dana stare godine imali priliku da vide svoje najbliže. 



Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Aleksić Ša je odmah po ulasku naglasio da mu se ne dopada Lazar Čolić Zola, dečko Miljane Kulić, kao i zna dosta toga o njemu. On nije dugo čeko, pa je za crnim stolom raskrinkao Zolu i tom prilikom otkrio da je on u rijaliti pobegao od velikih kockarskih dugova, kao i da je veza sa Miljanom njegov unapred smišljen plan zaarad dužeg opstanka. 




Autor: TvPink Printscreen


Ne volim kada neko koristi Miljaninu dobrotu. Reci slobodno da duguješ lovu napolju, prevario sam gazdu, ne živim u Salzburgu. Nije smešno da koristiš devojku kao što je Miljana, naj*bao si sada. Zašto si bled tako? Zašto lažeš da si di-džej? Zašto ne vratiš pare ljudima? - rekao je Ša.


Imam pravo da bežim. Šta te boli k*rac. Postoje moji snimci na Instagramu - rekao je Zola vidno uznemiren. 


Bora Santana, koji poznaje Zolu od ranije i ima sa njim snimljen duet, rekao je da mu se on oduvek predstavljao kao di-džej i da mu je on slao snimke njegovih radova, ali da nikada nije bio na njegovom nastupu i da ne zna ništa o njegovim kockarskim dugovima. 




Autor: TvPink Printscreen


I ja mogu da ti se predstavim kao k*rva - odbrusila je Miljana koju je pogodilo sve što je čula o svom dečku. 


Tebi je taktika pred ulazak bila da smuvaš Miljanu, to sam čuo od ljudi koji te poznaju. Žao mi je Miljane, zato to kažem. Žao mi je da je neko koristi - kazao je Ša. 


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.