Tri nacije u Mekvori centru

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nacije u Mekvori centru

Džej Ramadanovski uživao je u subotu u raspoloženoj i punoj dvorani Mekvori centra u sidnejskom Liverpulu, ali je otkazao koncert koji je najavljen za nedelju u Brizbejnu i ostao u Sidneju na privatnoj zabavi.

- Nama je pretprodaja ulaznica glavni pokazatelj da li da idemo ili ne u mesta gde nas obično očekuje manje posetilaca, kao što su Brizbejn ili Adelejd. Nažalost, ovog puta je interesovanje u Brizbejnu potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zakazalo i nismo imali druge nego da otkažemo, pogotovo jer je Džej u Beogradu čuo kako su neki njegovi prethodnici nedavno tamo loše prošli. Domaćinima smo zato najavili da ne idemo ukoliko ne bude unapred prodato barem između 80 i 100 karata. Prodato je puno manje i ostali smo - rekao nam je Dimče Komčankovski, menadžer turneje.

I u Liverpulu, Džej je znao kako da zabavi publiku. Pevao je svoje i tuđe popularne pesme, imitirao zvuk trube, peo se na stolicu kako bi ga videla cela sala...

On je, inače, jedan od retkih pevača koji je i dalje u stanju da u publici okupi predstavnike barem tri nacije poreklom iz bivše Jugoslavije.

- Prezadovoljan sam nastupima. Samo mi je krivo što nismo stigli i do Brizbejna. U nedelju uveče saznali smo da je pred sam koncert, ipak, bilo veće interesovanje, da je tamo običaj da ljudi ne kupuju karte unapred, i bilo mi je veoma žao. Šta da ti kažem, krivi mi, a kriv i onaj narod tamo - kaže pevač koji je u ponedeljak otputovao kući.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Džej prezadovoljan nastupima u Australiji

Izvor: Svet, 19.Apr.2011

Džej Ramadanovski uživao je u subotu u punoj dvorani "Mekvori centra" u sidnejskom Liverpulu, ali je otkazao koncert koji je najavljen za nedelju u Brizbejnu i ostao u Sidneju na privatnoj zabavi."Nama je pretprodaja ulaznica glavni pokazatelj da li da idemo ili ne u mesta gde nas obično očekuje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.