Tibi i Kaliks u klubu Plastik

Izvor: B92, 08.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tibi i Kaliks u klubu Plastik

Norveški producent i di džej Tibi (Teebee) nastupiće 8. maja u klubu Plastik.

Nakon potpisivanja za muzičku etiketu „Rugged Vinyl" 1997. godine Tibi započinje ozbiljan prodor na dram end bejs scenu koji kulminira izlaskom njegovog albuma „Black Science Lab" 1999. godine.

Nakon izlaska albuma „Through The Eyes of a Scorpion" 2001. godine Tibi dobija podršku od najvećih imena dram end bejs muzike kao što su Fabio i Gruvrajder, Endi C, Ed >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Raš i Optikal i Bed Kompani.

Pored producentskog i di džej rada Tibi poseduje i sopstvenu izdavačku kuću „Subtitles", a 2001. godine magazin „Knowledge" proglasio ga je za najboljeg producenta.

Tibi će u klubu Plastik nastupiti sa svojim kolegom Kaliksom (Calyxom) na 6 gramofona i 3 miksete. Duo je prvi put zajedno nastupio 2007. godine u Moskvi.

Domaću podršku norveškom di džeju biće Kodeks, Rahmani i em si Seven.

Cena karte je 490 dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.