Summer3p našao svoje mesto na di-džej invent nebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Summer3p našao svoje mesto na di-džej invent nebu

Producent i di-džej, osnivač kultne i veoma uticajne izdavačke kuće "Mo'Wax", Džejms Lavel otvoriće 26. jula 17. "Summer3p" festival, a dan ranije biće organizovana specijalna projekcija filma "The Man From The Mo'Wax" u okviru 26. Festivala evropskog filma Palić u bioskopu "Abazija", upravo o Lavelovom životu i radu.

Gostovanje eminentnog engleskog producenta, osnivača projekta "Unkle" rezultat je saradnje dva festivala, a direktor komunikacija preduzeća "Park >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Palić" Oliver Tomić u izjavi Tanjugu kaže da će ove godine prvi put imati di-džeja iz Francuske. Reč je o Metu Sasariju koji će predstaviti svoju atraktivnu viziju tehna i hausa, a želja organizatora jeste da izvođači dolaze iz različitih zemalja.

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće i iskusni mađarski DJ Davko, zatim Nik Rivrs, italijanski di-džej sa australijskom adresom, koji je poručio publici da bude spremna na neverovatnu noć i da se veoma raduje nastupu na "Summer3p"-u.

"Summer3p" će predstaviti i najbolju selekciju lokalnih DJ-eva: Chrono aka Daltonist, Migaž, Ascaloon, Hansol b2b No Else, Andy Dee i Neomodern.

U okviru porodičnog dana 28. jula, koji svake godine privlači sve više ljudi, Tomić najavljuje nastup pevača Italijanskog kulturnog centra i kamernog ansambla "Garden Quartet" iz Subotice.

Kao i svake godine pripremljen je raznovrstan dnevni program, sa radionicama, sportskim i muzičkim sadržajima.

Akademski slikar iz Subotice Emil Kadrić vodiće slikarsku radionicu na velikim platnima, akademska slikarka iz Subotice Ljiljana Horvat će održati radionicu slikanja po telu, a "street art" umetnik Oto Zakar (TNG) održaće radionicu u kojoj će svi zainteresovani naučiti kako da naprave šablone za crtanje i kako da ih preslikaju na platno ili majicu.

Biće organizovano takmičenje u društvenim igrama, poetska radionica "SummerDaDa" Vladimira Milojkovića, književna radionica slem poezije koju će voditi Jelena Janjić, Sanja Babić i Adam Radetić, izložba fotografija "Summer3p" festivala, a regionalni festival GIFEST prikazaće video projekciju gifova.

Ni ove godine organizatori nisu zaboravili na sport, rekreaciju i zdrav život.

Tomić naglašava da "Summer3p" festival ima svoje mesto.

"Društvene mreže rade svoj posao, čuju ljudi, pišu nam iz inostranstva, sada smo na mejl listama svih jakih menadžerskih kuća, zatrpavaju nas mejlovima. Našli smo svoje mesto na tom di-džej invent nebu i drago nam je zbog toga", rekao je Tomić.

Zbog izgradnje akvaparka na Termalnim bazenima lokacija održavanje festivala je pomerena 46,5 metara zapadno odatle.

"Dalje unapređenje bi bilo vraćanje na staru lokaciju koja će tada već biti akvapark i da konačno dovedemo veliko ime za koje nam treba između 15-20 hiljada evra. Već radimo na tome da dobijemo podršku na konkursima i od komercijalnih sponzora, jer takav gost bi privukao i goste iz Budimpešte i Beograda i to bi bila odlična promocija i festivala i Palića i akvaparka koji treba da se otvori", rekao je Tomić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Paliću predstavljen festival iz La Korunje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019

U okviru selekcije "Mladi duh Evrope" u bioskopu "Abazija" je izbor filmova sa festivala "S8" iz La Korunje (Španija), čiji su direktor i programski direktor Ana-Marija Domingez i Angel Rueda gosti Festivala evropskog filma Palić...Rueda je na današnjoj konferenciji za novinare objasnio da je "S8"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.