Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 11:30

Strašni Lejkersi, brejk u derbiju Kalifornije!

Džajlen Braun je preuzeo odgovornost na startu serije za poraz u uvodnom meču i obećao odgovor. 
Uspeo je da održi obećanja, noćas je nekadašnji bek Dalasa ubacio 30 poena i utro put ka pobedi Niksa nad Majamijem. Džulijus Rendl se vratio u sastav domaćina, ubacii 25 poena, uz 12 skokova i osan asistentcija. Ar-Džej Baret je pogašao na startu, 16 poena u prvoj četvrtini, završio je sa 24. To je bilo previše za Majami koji je bio bez povređenog Batlera. Igrači koji nisu stigni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << do drafta, Kejleb Martin i Gejb Vinsent su držali goste do sredine poslednje četvrtine kada je Hit počeo da popušta. Ipak, napravili su brejk u Njujorku i sada se serija seli na Floridu. Hit se nada da će se Batler oporaviti do treće utakmice, on je najefikasniji igrač plej-ofa, u proseku postiže 35.5 poena.
Triler u zalivu, radovali su se Lejkersi u tesnoj završnici. Uzeli su brejk na startu posle preokreta. U poslednjem minutu pogodili su D’Anđelo Rasel i LeBron, blistao je Dejvis sa 30 poena. Voriorsi su imali dve šanse, nije im se dalo, Džordan Pul je promašio oba puta, pa je pobeda otišla na jug. Voriorsi su se vratili sa -14 od sredine poslednje četvrtine, samo nisu uspeli da okrenu, a ni čitave noći da reše Dejvisa, koji je osim 30 poena, imao 23 skova, 5 asistencija, četiri blokade. 
Na drugoj strani, agresivni Luni kome je mnogo ponogao rad sa našim Dejanom Milojevićem je uhvatio 23 lopte, najviše kada je igrač Voriorsa u pitanju još od 1987. godine.
Kari je brojao do 27, Tompsom 25, Pul 21. Ali s obzirom da je rival zatvorio reket, domaći su probali šutem, bez efekta, 21 trojka, ali iz čak 53 pokušaja. 
U četvrtak se nastavlja, ponovo je

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.