Stigao prvi trejler za film Nedelja o Džeju Ramadanovskom VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 19:34

Stigao prvi trejler za film "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom VIDEO

Prvi trejler za dugoočekivani film "Nedelja" koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, ugledao je svetlost dana,

Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije. On donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Sudeći prema objavljenom trejleru ovo ostvarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će oživeti uspomene na poznatog muzičara i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

"Nedelja" prikazuje duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih, kao i tranziciju u devedesete godine. Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike. Jedan od najupečatljivijih momenata jeste Džejev sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i Futom.

Poznati Dorćolac oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako detinjstvo koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi, koji su se potrudili da na pravi način prenesu Džejev život na filmsko platno.

Scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Film "Nedelja" u bioskope širom Srbije, kao i na prostor bivše Jugoslavije i dijaspore stiže na zimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej,   Telekom Srbija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Susret sa Marinom Tucaković mu ZAUVEK promenio život, a evo kako Džej i ona IZGLEDAJU u novom filmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023

Večeras je u Džejevom omiljenom lokalu na Dorćolu održana promocija filma "Nedelja" i prikazan je prvi trejler!..Izašao je trejler za dugoočekivani film "Nedelja",  koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, film...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.