Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Star Trek – Izvan granica“ premijerno u Areni

Film „Star Trek – Izvan granica“ će se na redovnim bioskopskim repertoarima naći od 21. jula, a publika Arene Cineplex će film moći da pogleda već 20. jula. Film je na repertoaru u Sali 5 od 20.15 sati i biće prikazan u 3D formatu.
Ovaj željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koji režira ovo epohalno putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade.
U filmu „Izvan granica“, posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.
Još dešavanja u gradu potražite ovde  

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.