Srđan Miletić odrepovao o Beogradu! (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Avg.2011, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Miletić odrepovao o Beogradu! (VIDEO)

Popularni beogradski glumac Srđan Miletić odrepovao je pesmu posvećenu Beogradu, ali na matricu velikog hita Džej Zija i Ališie Kiz "Empire State of Mind".

Pravo letnje osveženje stiže nam od Srđana Miletića i njegove ekipe u vidu spota "Beograd- Empire State of Mind". To je u stvari obrada velikog hita Džej Zija i Ališie Kiz.

Bijonse i Džej Zi pevaju na kraljevskom venčanju!

Džej Zi kreator muške odeće!

Veći broj turista, najbrojniji Belgijanci

Pogledajte!

Nastavak na S media...






Povezane vesti

POSLUŠAJTE HIMNU SRĐANA MILETIĆA BEOGRADU!

Izvor: Kurir, 14.Avg.2011

Popularni beogradski glumac Srđan Miletić odrepovao je pesmu posvećenu Beogradu, ali na matricu velikog hita Džej Zija i Ališie Kiz "Empire State of Mind"...Pravo letnje osveženje stiže nam od Srđana Miletića i njegove ekipe u vidu spota "Beograd- Empire State of Mind"...To je u stvari obrada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.