Šminkenbal - Face Art Party

Izvor: NaDlanu.com, 13.Nov.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šminkenbal - Face Art Party

Povodom proslave Međunarodnog dana studenata organizacija Srbija za mlade i Dom omladine Beograda vas pozivaju na tematski događaj pod nazivom Šminkenbal - Face Art Party. Ideja je da se ovaj značajni datum za studente obeleži kroz kreativan izraz mladih, maštovitim oslikavanjem lica, a u samom DOB-u to će biće omogućeno strane studenata slikarstva i primenjenih umetnosti. Na Šminkenbalu će nastupiti di-džej izvođači: The Beatshakers, Witchy, Me High Low, Aćim/Selected DJ's, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Maria Almeida.

The Beatshakers - jedan od najpoznatijih domaćih duo di-džej izvođača, njihov prvi singl “Ma Cherie” objavljen 2009. godine ubrzo je postao hit godine u Srbiji na nekoliko radio stanica. Tri godine kasnije verzija “Ma Cherie” koja je napravljena sa DJ Antoine-om postala je jedan od najvećih svetskih hitova u 2012. godini. “Ma Cherie” osvojio je prvo mesto u skoro svakoj zemlji na Itunes-u sa preko 23 pregleda na Youtube-u. U međuvremenu The Beatshakers-i su u Srbiji objavili dva singla "Prisoner" koji je osvojio prvo mesto na MTV Adria listi kao i "Who's gonna stop me now" sa jednom od najpoznatijih srpskih pop pevačica. Podršku Beatshakers-ima pružiće klupski di-džejevi Me High Low i Aćim/Selected DJ's.Witchy - Nastupala je u svim poznatim beogradskim klubovima, na festivalu EXIT i van granica naše zemlje. Njen set prožimaju razni pravci elektronske muzike, od deep housa, techno housa, progressiva, pa sve do minimala - sve to upakovano je u savršen miks u kome se ne oseti razlika u muzičkim pravcima i koji publiku ne ostavlja ravnodušnom. Delila je pult sa poznatim domaćim i stranim di-džejevima. Svoju neverovatnu energiju i pozitivne vibracije prenosi na publiku kroz svoju muziku, pojavu i kroz svoj osmeh.Specijalan gost Šminkenbala biće DJ Maria Almeida iz Brazila. Polu Brazilka, polu Portugalka, sa trenutnim prebivalištem u Srbiji, di-džej i producent Marija Almeida je jedno od najpoznatijih imena brazilske klupske scene od 2007. godine, kada je krenula kao rezident di-džej i "Go East" projekta: prve žurke u Brazilu isključivo posvećene balkanskim ritmovima. Od tada, nastupala je u mnogim poznatim klubovima u Brazilu, kao i na mnogim festivalima van Brazila, u koje spadaju i EXIT (2010. i 2011.), Dani Brazila (2011. i 2013.), Eko Fest (CG, 2010), Bilkent fest (2011, Turska). Danas, u svojim setovima Marija eksperimentiše sa nizom zvukova, meša brazilske taktove sa balkanskim, izvorne melodije sa elektronskim, tako predstavljajući sjajnu mešavinu ritmova i kultura Balkana i Brazila.Program počinje od 22 časa, a cena ulaznice od 300 dinara u pretprodaji može se kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a do četvrtka 14. novembra, dok će u petak i subotu iznosti 400 din. U subotu se ulaznice mogu kupiti do 22 časa.Međunarodni dan studenata obeležava se u znak sećanja na 17.11.1939. kada su nacisti pogubili 20 čehoslovačkih studenata koji su demonstrirali protiv okupacije. Više od 1200 studenata tada je odvedeno u koncentracione logore, a domovi i univerzitet pretvoreni u kasarne. Ovaj dan je simbol borbe za demokratsko obazovanje i društvo.Organizacija Srbija za mlade istovremeno obeležava i svoj drugi rođendan i ovim događajem najavljuje dugoročnu saradnju sa Domom omladine Beograda na polju povećanja kvalitetnih dnevnih i večernjih sadržaja u DOB-u.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.