Slavni pevač kultnog benda otkazao koncerte zbog operacije

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2017, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni pevač kultnog benda otkazao koncerte zbog operacije

Frontmen svetski proslavljenog benda DŽamirokvaj, ekstravagantni Džej Kej morao je da otkaže koncerte zbog oporavka posle operacije na kičmi.

Proslavljeni bend trebalo je da nastupi u O2 Areni 23. i 24. juna, ali su koncerti otkazani zbog bolesti pevača.

Čuveni DŽej Kej objavio je na svom Fejsbuk profilu da žali što mora da razočara fanove zbog problema sa leđima.

"Nikada se nisam osećao tako frustriran kao sada i očajnički želim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da se vratim u formu. Nakon operacije, delimično sam pokretan i znam da ne bih mogao da vam pružim super šou", naveo je između ostalog.

Dodao je da je veoma ponosan čovek i da mu se srce slama što mora da otkaže nastupe te moli fanove za strpljenje.

"Veoma sam potresen zbog svega i osećam se veoma loše", poručio je.

Ekstravagantni DŽej Kej (47), imao je operaciju na kičmi u maju, zbog čega su otkazani nastupi i u Tokiju i Grčkoj tokom maja i juna. Pevač je postavio i video na svoj Instagram profil, kako bi se izvinio fanovima.

SOS, who'd have thought our super trooper dancing king digs a bit of ABBA? (Ahhh, the joys of anaesthetic..) #JayKay #Jamiroquai #anaesthetic

A post shared by Jamiroquai Official Instagram (@jamiroquaihq) on Jun 8, 2017 at 1:39pm PDT

Naravno, verni obožavatelji mu nisu zamerili otkazivanje koncerta, već su mu poželeli brz oporavak i obećali da će ga čekati.

"Zdravlje je mnogo važnije od koncerta", poručio je jedan.

Drugi je dodao: "Šou može da čeka i mi ćemo čekati tebe".

Following Derrick’s earlier post (via @Degzy99) thought we’d follow up with an update that yesterday Jay had a procedure on his back, so is currently recovering, slowly but surely. Thanks again for all your patience and support, means a lot. #JayKay #getwellsoon #Jamiroquai #funk #soul #disco #dance #music #amazingfans #grateful

A post shared by Jamiroquai Official Instagram (@jamiroquaihq) on Jun 8, 2017 at 9:32am PDT

Bend DŽamirokvaj nastao je 1992. godine i osvojio je brojne nagreade, među njima i Gremi za najbolji pop nastup za hit "Virtual Insanity".



Izdali su osmi album, Automaton, 31. marta ove godine.



Da li znate ko je bila čuvena Buca iz pesme "Bolje biti pijan nego star" Plavog orkestra?
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.