Slavna pevačica uhvaćena sa oženjenim dečkom: Ne mari za njegovu porodicu FOTO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 19:17

Slavna pevačica uhvaćena sa oženjenim dečkom: Ne mari za njegovu porodicu FOTO

Dok su mislili da ih niko ne gleda tokom proslave njenog 30. rođendana, popularna pevačica i njen novi dečko opustili su se.

Svetski mediji javili su nedavno da se pevačica Arijana Grande (30) odnedavno viđa s američkim glumcem Itanom Slejterom (32), koji je još uvek zvanično oženjen.

Glumac koji s pop zvezdom igra u filmu "Opaki" (Wicked) podneo je tek pre nekoliko dana zahtev za razvod od supruge Lili Džej, s kojom je još od srednjoškolskih dana i nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobio sina.

Međutim, mnogo pre toga on je uživao u ljubavi s pevačicom, a sada su se pojavile njihove fotografije s nedavne proslave Arijaninog rođendana.

Kako piše Daily Mail, pevačica je 30. rođendan proslavila u Velikoj Britaniji, u seoskom okruženju, ali na vrlo luksuzan način – u odmaralištu Soho Farmhouse, za koje je potrebno odvojiti 500 dolara za noćenje!

Itan Slejter i Arijana Grande uslikani su otpozadi zagrljeni, a ona je stajala između svog dečka i jednog nepoznatog muškarca. Žena koja ih je primetila na odmoru izjavila je da je primetila par tokom doručka, kada su želeli da fotografišu jaje koje je konobarica prosula, uz pevačicin komentar da "izgleda slatko".

Sve se dogodilo tri nedelje pre nego što je otkriveno da su glumac i Arijana u vezi i pre nego što je otkriveno da se ona razvodi od supruga Daltona Gomeza.

Mediji su, inače, javili da je Slejterova suprgua saznala da je Itan ostavlja samo nekoliko dana pre nego što je javnost čula za njegovu vezu s pevačicom, i da se sve dogodilo maltene iz čista mira.

" Itan je došao kod Lili nekoliko dana pre nego što su objavljene vesti o Arijani i njemu i rekao joj da želi razvod. Ona to nije mogla ni da nasluti" kaže anonimni izvor za Us Weekly.

Drugi izvor rekao je za TMZ da je Lili Džej "očajna jer joj se porodica raspada" i da ima osećaj da je Slejter "napustio svoju porodicu", a da joj najteže pada to što njen sin neće stalno uz sebe imati oba roditelja.

Navodno se supružnici ne rastaju u dobrim odnosima jer ona oseća da je glumac "okrenuo leđa svojoj porodici" da bi bio s muzičkom zvezdom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.