Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 18:34

SVADBA U ZADRUZI - MILJANA SE UDAJE, PRSTEN OD ZOLE! Sve dobro isplanirano - krunisanje njihove LJUBAVI

Neočekivano izlaganje di-džeja iz Bosne

Voditeljka Ivana Šopić nalazi se u Beloj kući, te je obavestila zadrugare da je njihov današnji zadatak da na papiriću zapišu svoje želje, što su oni i uradili.

Dok je Bane Đokić poželeo da puste njegov novi spot, Miljana je poželela dve ljubavne nedelje sa svojim dečkom na Rajskom ostrvu, a onda je na redu bio i Lazar Čolić Zola, koji je ostavio sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez teksta.

Zola se, nakon što je prozvano njegove ime, uputio na lokaciju i rekao koja je njegova jedina želja.

- Biće na neki način svima čudna, retko izvodljiva. Iskreno, malo me trema hvata, pošto tri osobe znaju da imam ovu želju u ovom trenutku. Svoju ljubav sa Miljanom Kulić da krunišem svadbom. Imam osobu napolju koja zna da imam ovu želju i pomogla bi da se sve organizuje. Moja želja je da se oženim sa Miljanom Kulić - rekao je Zola.

Uskoro ćemo saznati da li će njegova veza sa Miljanom preći na viši nivo ili će ipak ovo za sada ostati samo njegova želja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.