SKANDAL Džej Zi krije vanbračnog sina

Izvor: Blic, 26.Feb.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL Džej Zi krije vanbračnog sina

Jedan mladić zahteva da uradi test očinstva kako bi dokazao da je on sin slavnog repera Džej Zija.

Rimir Satertvejt navodno planira da ode na sud u nadi da će dokazati da je Džej Zi njegov otac. Ovaj 22-godišnjak tvrdi da je njegova majka Vanda spavala sa reperom pre mnogo godina.

- Neću se zaustaviti dok pravda ne bude isterana na sudu - rekao je on.

Rimira je podržala i jedna nevladina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organizacija, navodeći da su advokati Džej Zija u saradnji sa sudskim radnicima prikrili važne dokumente koji idu u prilog Rimirovim tvrdnjama. On navodno već godinama vodi sudsku bitku.

- Tokom proteklih šest godina moja kuma, moja majka i cela moja porodica bori se sa jakim ptotivnicima. Sve vreme pokušavamo samo da pronađemo istinu i da pravdu isteramo na sudu - kaže on.

Džej Zi je u braku sa slavnom pevačicom Bijonse, sa kojom ima i ćerku Blu Ajvi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džej Zi krije vanbračnog sina?

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2016

Jedan mladić zahtjeva da uradi test očinstva kako bi dokazao da je on sin slavnog repera Džej Zija...Rimir Satertvejt navodno planira da ode na sud u nadi da će dokazati da je Džej Zi njegov otac. Ovaj 22-godišnjak tvrdi da je njegova majka Vanda spavala sa reperom prije mnogo godina...- Neću...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.