SATERAO JE U ĆOŠAK! Zola PRITISKAO Miljanu da mu veruje da je VOLI, ona nije želela ni da ga pogleda: Pored tebe nikad nisam bila srećna!

Izvor: Press, 08.Okt.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SATERAO JE U ĆOŠAK! Zola PRITISKAO Miljanu da mu veruje da je VOLI, ona nije želela ni da ga pogleda: Pored tebe nikad nisam bila srećna!

Miljana Kulić je potpuno skrhana zbog lažnih odgovora Lazara Čolića Zole na poligrafskom ispitivanju. Nakon što su se oboje isplakali, di-džej je non-stop insistirao na tome da dokaže Miljani da je voli, ali ona nije želela nikakvo opravdanje, već je zahtevala od njega da napusti rijaliti.
Foto;pink
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> . 

Autor: TvPink Printscreen


Ne možeš reći da sam sa tobom iz koristi - da ja tvoje dete ne volim, to nije istina. Ne gledam ga kao svoje, ali nije istina da ga ne volim. Ne treba mi ni evro od ovoga, neću da te ostavim - pričao je Zola Miljani ponizno. 



Ja ne želim dete sa tobom. Ja sam bez tebe milion puta bolja i srećnija - pričala je Miljana. 



Borio sam se za tebe, idealno si se ponašala prethodna dva dana. Rekao sam ti ako budeš takva, potpisao bih da dve godine budemo ovde. Ne možeš reći da te ne volim, ne možeš! - vikao je Zola. 




Autor: TvPink Printscreen


Je l' želiš ti da ja budem srećna? Pusti me, pored tebe nikada nisam bila srećna. Ne voliš moje dete, voliš materijalne stvari, voliš moju borbu kroz život - odbrusila mu je Mijana.



Da li će Zola uspeti da objasni Miljani sve i da li će mu ona nakon poligrafskog ispitivanja oprostiti za svu bol koju joj je naneo, ostaje da saznamo. 


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.