Romantična priča koja će vas ostaviti bez daha: Potraga zbog koje ipak verujemo u bajke!

Izvor: Story, 16.Feb.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantična priča koja će vas ostaviti bez daha: Potraga zbog koje ipak verujemo u bajke!

Džej Brin i jedna misteriozna brineta glavni su akteri moderne bajke koja se odigrala u Londonu. Devojka je u taksiju ostavila svoju patiku, a Džek se poneo kao princ iz bajke i odlučio da potraži devojku koja ga je očarala

Foto: Twitter

Naime, Džej je ušao u taksi na londonskom aerodromu Heathrow i primetio devojku koja je također čekala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prevoz, pa joj je priskočio u pomoć i ponudio da podele taksi.

Dvoje stranaca tada je započelo prijatan razgovor, a kada je devojka izašla iz taksija, Džej je primijetio da je u njemu ostala njena patika koja joj je ispala iz ranca.

Misteriozna brineta svidela mu se do te mere da je odlučio da je potražiti uz pomoć društvenih mreža.

Fotografiju patike objavio je na Twitteru i tako pokrenuo romantičnu potragu po uzoru na bajku Pepeljuga, o kojoj su se raspisali razni svetski mediji.

- Prelepa devojka ispunila je taksi energijom kakvu već dugo nisam osetio. Pričali smo o mestima na koja smo oboje putovali. O Tajlandu i Australiji. Rekla je da ima sestru i voli London. Želeo bih da je pronađem - ispričao je Džej, ali još uvek nije uspeo da sazna identitet devojke koja ga je potpuno očarala.

Korisnici društvenih mreža uključili su se u potragu i nadaju se da će ova moderna bajka imati srećan završetak.

Shared a @Kabbee from Heathrow airport with hot girl who left her shoe, but didn't get her number #sucks pic.twitter.com/2tGwUIwTV8

— Breezy (@JayBomb_84) January 27, 2016

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.