Rijanin snimak procureo na internet (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Okt.2011, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijanin snimak procureo na internet (VIDEO)

Iako se nadala da će njena nova pesma sačekati zvaničnu premijeru, snimak je procureo na internet. Duetska pesma Rijane i grupe "Coldplay" nekoliko sati nakon objavljivanja proglašena je hitom!

Trend krađe i postavljanje snimaka na internet je i dalje u trendu, bilo da se radi o porno filmovima poznatih, ili njihovim neobjavljenim pesmama. Ovog puta pesma Kineska princeza koju su snimili pevačica Rijana i grupa Coldplay prevremeno je otišla u etar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Rijanu izbacili iz kluba!

"Kućni video" Enrikea Iglesijasa (VIDEO)

Džej Lo i Enrike:Usta na usta! (VIDEO)

Ne zna se ko je ukrao snimak i postavio ga na internet, ali su brojni fanovi ovih izvođača presrećni zbog toga, i singl su već proglasili hitom. Ono što se očekuje je spot, a s obzirom na prethodne ekranizacije pesama lepotice sa Barbadosa, nema sumnje da će kineska princeza biti prelepa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.