Ratovi zvezda - Buđenje sile u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ratovi zvezda - Buđenje sile" u niškim bioskopima

U četvrtak 17. decembra u bioskopima "Vilin grad" i "Kupina" premijerno će biti prikazan film "Star Wars - Buđenje sile", a u "Kupini" i "Božić kod Kuperovih". Od 19. decembra, na repertoaru oba bioskopa je i ostvarenje "Alvin i veverice".

Kultno ostvarenje “Star Wars” se vraća na veliki ekran sa filmom “Star Wars - Buđenje sile” u 3D tehnologiji. Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams su, kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz bioskopa, udružili snage da bi gledaoce ponovo vratili u daleku galaksiju.

Kada se četiri generacije klana Kuper okupe na proslavi Badnje večeri, niz događaja preokreće veče naopako i vodi ih ka ponovnom otkrivanju porodičnih veza i prazničnog duha - stoji u sinopsisu.

Kompletni repertoari mogu se naći na sajtu “Vilinog grada” i “Kupine”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.